BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

new me~!

new me~!
follow bell keyh..senang jerk,juz click ikon follow tu jer..fwenz 4 ever~!!..^_^

Friday, January 14, 2011

contest kembar kah kami??????



inilah KEMBAR paling berjaya kat HOLLYWOOD..
MARY KATE & ASHLEY OLSEN..
tapi entry aku kali ni is not about them ok..
jeng3...

.................................................................................................................................................................

THE FIRST CONTEST yang aku akan join
iaitu CONTEST KAMI KEMBARKAH??
thankzz 2 XIA MISHA AFFENS yang tag nama aku..
aww aww cicakbom~~.. hehehe

 contest ni aww.. hehehok~~~

nak tahu syarat-syarat & gaya-gaya..
nak join contest ni...
usha link ni ok kawan-kawan

http://fairyfysha.blogspot.com/2010/12/contest-kami-kembarkah.html...
 tarikh tutup : 29 JANUARY 2011..

................................................................................................................................................................


BELL & WANY..
 ni actually first time aku jumpa dia~
pada hakikatnyer dia ni college mate aku.. 
tapi  aku x tau pun yang dia wujub.. 
so actually like what i always say..
FACEBOOK CONNECTS EVERYONE..
ni first photoshoot kami bersama...
THEME : MUSLIMAH


kali KEDUA ku bertentang mata dgn wany..
hahahah~~.. kami berjumpa again...
photoshoot kedua kami...
THEME : SANTAI


roaarrrr~~~~ kali KETIGA bersua muka..
hahaha~~.. x bosan ke u yunk asek tgk muka i... ehehe..
photoshoot ketoga bersama Mu..
THEME : HITAM ITU MENAWAN

................................................................................................................................................................

lady yang bernama WANY ni tak leh berpisah lama-lama dengan aku..
x jumpa da 2 bulan.. mula la SAKIT laa...
DEMAM laaa..
RINDU laaa....
hahaha...
tak ada rahsia antara aku n dia..
memang macam KEMBAR kami berdua... 
BERKEPIT je selalu..
hikhik..

penat da membebel... 
sekarang aku nak tag lak kawan-kawan aku untuk join contest ni...


4 darling that love me:

zOeY zAu YaH said...

tq bell comel =)
good luck to u

bielazis said...

huhuhu.. sama2 sayang... aww chak~~~.. thx 4 the wishes...

Xia Misha Affens said...

nice pic..gud luck too u..=)

bielazis said...

huhuhu.. thx sayang~~

halwa telinga korang