BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

new me~!

new me~!
follow bell keyh..senang jerk,juz click ikon follow tu jer..fwenz 4 ever~!!..^_^

Friday, December 17, 2010

DULU AKU NAKAL!

holla readers...
amacam hari ni..??
harap semua sehat belaka yer...
tak mau sakit2... seksa diri...

tengah bosan-bosan tadi.. 
bell pun skodeng2 la blog SITI WARDAH ni.. 
(amboii glamour kau yunk.. masuk blog ku)...

http://swardah.blogspot.com
 
aku tertarik dengan blog bertajuk DULU AKU NAKAL...
aku memang nakal pun.. 
memang kat sekolah dlu.. aku FAMOUS aww aww gitu... ^^v

........................................................................................................................................................

NAMA SEKOLAH RENDAH & SEKOLAH MENENGAH TERMASUK TAHUN...

-SRJK(CHINA) SELAYANG BARU (1998-2003)
-SMK ST MARY (2004-2006)
-SMK SELAYANG BHARU (2007)
-SMK CONVENT KAJANG (2008)


AKTIVITI KOKURIKULUM YANG KORANG CEBURI..
 
-PENGAKAP
(gataih lobih, mentang-mentang ramai jantan ensem)

-PUTERI ISLAM
(aww aww~~ fink colour okew! x sukew!)

-PASUKAN SORAK
(pom-pom girl gitu... skirt pendek + gedik-gedik)

JAWATAN YANG DI SANDANG DULU... 
 
-PENOLONG KETUA KELAS
(miahaha... berkepit je dgn ketua yang ensem 2)

-KETUA KEBERSIHAN..
(kawan-kawan kelas benci betul bila aku membebel suruh bersihkan kelas)
 
NAMA GURU KESAYANGAN KORANG....
 
ohhh mY prada... cayunk PUAN AIDA...
cikgu BM ku... dia sangat tegas..
tapi ngan aku dia sangat baik....
ANAK IKAN cikgu..
oppppsss.. salah lakk.. ANAK EMAS la... hikhik...
 
SUBJEK PALING DICINTAI dan PALING DIBENCI..

JATUH HATI ngan subjek BM... ohh myy gucci.... 
 
BENCI GILA ngan subjek MATH, ADD MATH, PRINSIP AKAUN & EKONOMI ASAS
hambik ko! banyak giler aku benci..
HATE CALCULATIONS.. (x sukew x sukew.. juling mata!)

KAWAN BAIK MASA SEKOLAH..

Deenesha..
-dia je yang paham diri aku yang mereng ni...

CITA-CITA MASA SEKOLAH DULU...

masa sekolah rendah dulu.. angan-angan nak jadi PELAKON...
(ko hingat kau cantik sangat ke cik bell!)

masuk sekolah menengah angan-angan nak jadi WARTAWAN..
(insyaALLAH dalam proses.....)

sekarang aku PART TIME MODEL/KERANI AKAUN..
(hasih!! terima je la... tapi niat nak jadi wartawan masih menebal!)
 
ARTIS YANG DIMINATI ZAMAN SEKOLAH DULU...

aku minat KWAN SANG WOO.. 
artis korea dia ni...
pelakon cerita STAIRWAYS TO HEAVEN

 
ensem kan... hah... tergila-gila aku kat dia ni tau!


PERKARA YANG PALING TAK DAPAT DILUPAKAN TIME SEKOLAH..

berlari-lari sambil main kejar-kejar kat koridor...
tanpa kain sekolah.. ada baju jer.. n without tudung...
hahaha.. nasib baik aku sekolah perempuan sahaja!
and nasib baik time 2 GURU DISPLIN aku CUTI!
huhuh.... =)

JIKA DAPAT KEMBALI KE ZAMAN PERSEKOLAHAN.. APA YANG KORANG INGIN LAKUKAN..

aku memang rindu zaman sekolah.. time sekolah dulu.. x sabar nak habis sekolah...
tapi sekaranf aku memang nak sgt kembali ke alam persekolahan..
kalau dapat kembali... aku nak enjoy puas-puas di zaman persekolahan...
tak akan sia-sia kan waktu tersebut.. 
nak duk borak-borak kat meja kantin..
bikin kecoh dalam kelas.. 
nyanyi tahap tengkorak pecah!!
hohoho...

CERITAKAN KENAKALAN YANG TAK DAPAT DILUPAKAN..

memang x dapat dinafikan aku memang nakal.. 
cikgu pun naik PENING KEPALA dengan perangai aku... 
ada 1 kes ni... huhuh... cikgu BI aku bagi kunci kereta dia... sambil berpesan.. 
" NABILA, KAMU PERGI KAT KERETA CIKGU.. AMBIK BEG LAPTOP CIKGU".. 
aku pun dengan muka baik nyer (konon2 mengikut perintah)... 
pergi ke kereta cikgu... tapi bukan untuk ambik laptop..
tapi untuk pergi merayap dengan kereta dia.. (padahal tak ada lesen time 2!).. 
aku bawak sampai ke bandar KL.. dengan muka x bersalah...
aku drive kereta MYVI cikgu aku...
(perasaan kecut = bersalah langsung x timbul.. HATI KERING katanya...)
lepas 3 JAM merayap.. tepat kul 11am.. aku sampai sekolah.. 
muka cikgu aku macam tak ada darah mengalir masa aku kembali kan kunci kereta dia... mihhhaaaa~~.. (kecut yek cikgu).. hahaha!!..
selepas insiden 2.. cikgu aku x pernah lagi suruh aku g ambik pape kat kereta dia... 
ngehehehehe.. 

-THE END-

penat membebel dah..~~..

sebagai penutup.. terima la GENG KERETA FERRARI AKU ! hahahaha!


 masing-masing muka comot masa sekolah! 
bergambar pun depan tandas... 
miahahaha!!


 

4 darling that love me:

Sistar Wany said...

nyiahahaha..! aq ketawa betol bce blog unk..!

bielazis said...

miahahahah! kau jgn hingat aku marah2 kau.. aku baik... aku pun nakal gak.. hahaha! ^^v

myezatul aQma said...

dlm pic zaman comot2 tu..mn bell?

bielazis said...

hahaha.. yang depan sekali 2.. bertudung 2 hah!.. diva memang duk depan.. ngehehe

halwa telinga korang