BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

new me~!

new me~!
follow bell keyh..senang jerk,juz click ikon follow tu jer..fwenz 4 ever~!!..^_^

Thursday, November 11, 2010

Zivilia Band - Aishiteru Lyrics


pagi2 dah bikin kecoh la kau nyah.. cuba diam sikit... hehehe.. inilah aku... mulut ni x reti nak diam.. bising 24jam..7 hari seminggu.. huhuhuh.... so ape citer hari ni.... sabar la.. aku nak citer la ni... gelojoh sungguh korang... =p

so pagi2 aku sampai office..tengah bahagia ceroboh2 internet ni.. tetiba aku terdengar 1 lagu ni kat blog sumone.. (aku pun x tahu siapa la orang tu).. lagu kat blog dia ni sedap sgt... berkenan lak aku kan... 

RUPA RUPANYA itu lagu AISHITERU yang bermaksud AKU CINTA KAMU (macam nama jepun) nyanyian ZIVILIA BAND dari indon.... hehehe..



ZIVILIA BAND- mamat sebelah kiri 2 leh tahan HANDSOME lak aku tengok... =p

KONON nak ambik feel TAIP LIRIK..  tapi lau da FEMALAS tu tetap FEMALAS jugak.. hehehe.....


so basically.. this is my latest faveret song....just LOVE IT SO MUCH... 

sabo la x habis lah.. korang ingat aku ni BIJAK sangat ke nak cari lagu ni.. haruslah aku ada P.A aku sendiri.. (korang mampu ke ada P.A khas untuk update aku pasal lagu.... tak kan!!! [GELAK SETAN]


INI LA P.A AKU khas untuk update lagu ku.... (xia misha).. 
I LOVE YOU YUNK!!!!

4 darling that love me:

Amylia Soon said...

owh~ pas dengar lagi ni tersuka la plak..hehehe..best2..n owh..do feel free to follow me ya~ ;D

bielazis said...

huhuhu.. thx sayunk... i will follow u.. (mcm iklan digi lak).. hehe.. ^^

::Nur Hazirah Zira:: said...

hai ni adik xia misha...
lgu tu mmg best...dh lme dgr..knape asyik lgu melyu jerk...x der lgu inglish ke??

bielazis said...

wahh permintaan feminat.. ok.. akak tukar sekarang jugak.. hikhikhik....

halwa telinga korang